Rask levering og ingen toll

RETUR OG REKLAMASJON HOS NEVERNAKED.COM

Du har full retur- og bytterett i inntil 14 dager fra det tidspunktet du har mottatt varen. Retur- og bytterett forutsetter at du ikke har tatt varen i bruk og at den blir returnert til oss i uskadet stand. Originalemballasje skal være med i returen. Hvis eventuelle merkelapper er fjernet vil vi ikke godkjenne returen. Når vi har mottatt den returnerte varen og konstatert at den ikke er skadet, betaler vi tilbake hele beløpet inkludert eventuelle omkostninger som følge av betalingsmåte. Hvis du har bestilt flere varer og ikke returnerer alle, vil ikke eventuelle kostnader som har oppstått i forbindelse med betalingsmåte bli refundert. Avgiften er den samme uansett antall varer som er bestilt. 

 

HVORDAN BYTTER JEG EN VARE?

Hvis varen ikke passet eller hvis du ønsker en annen farge, er det ikke noe problem å bytte varen!

Fyll ut returskjemaet som følger med forsendelsen, og send pakken tilbake til oss med beskrivelse av hvilken størrelse eller farge du ønsker å bytte til.
Sammen med din forsendelse ligger det en returetikett. Denne klistrer du på returforsendelsen og leverer på nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Hvis du velger å ikke benytte returetiketten må du betale porto på egen hånd. Vi tillater 1 gratis bytte per bestilling.
Ved bytte utover dette må du selv stå for fraktkostnadene som påløper.
Send mail til post@nevernaked.com hvis du ønsker oppfølging.

  

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?

Er du ikke fornøyd med varen, ønsker å sende den i retur og få refundert penger? Ikke noe problem! 

Sammen med din forsendelse ligger det et returskjema og en returetikett. Fyll ut returskjemaet og legg dette sammen med varen(e) du ønsker å returnere. Varen(e) du ønsker å returnere kan gjerne pakkes inn i emballasjen de kom i, men sørg for at pakken blir godt forseglet. Fest returetiketten på pakken og lever den inn på nærmeste postkontor eller post-i-butikk.
Ved retur debiteres du 55,- i returporto som du betaler ved returtilbakebetalingen, i tillegg til eventuell frakt ved utsendelse. Hvis du velger å ikke benytte returetiketten må du betale porto på egen hånd.


  

HVORDAN REKLAMERER JEG PÅ EN VARE?

Vi garanterer at varene du har bestilt er feilfrie ved levering. Hvis du mottar en defekt eller feilsendt vare, ber vi deg snarest sende mail til post@nevernaked.com. Så fort vi har lest din henvendelse tar vi kontakt og gir deg videre instrukser. Reklamasjonshenvendelser kan ikke meldes inn senere enn 14 dager hvis varen er skadet ved levering. Selvfølgelig står vi for fraktkostnaden ved feilsending og reklamasjon.

Når vi har mottatt varen og undersøkt/godkjent reklamasjonen, blir pengene du har betalt for varen refundert. Pengene blir refundert innen to uker.

 

RETUR AV SKO

Om du angrer ditt sko kjøp og ikke vil bytte mot en annen størrelse eller annen modell, kan du returnere varene og få pengene tilbake. Ved bytte eller refusjon må varene returneres ubenyttet i originalemballasjen innen 14 dager fra leveransedato. 
Om skoene er anvendt godkjennes ikke returen. Du skal selvfølgelig prøve skoene, men kan ikke bruke de slik at såle og øvrige deler av skoen får merker eller slites. 

Du får ikke teipe, klistre fast lapper eller lignende direkte på sko kartongen; pakk den forsiktig inn i pappesken den ble levert i. En skadet eller utbyttet skoeske medfører at du debiteres 100 kr ved refusjon.

 

HVORDAN BLIR PENGENE REFUNDERT?

Ved bytte, retur eller reklamasjon avhenger tilbakebetalingsmetode av hvordan du utførte kjøpet. Se alternativer under:
 

VISA/MASTERCARD - DEBETKORT/KREDITTKORT

Har du betalt med Visa-/debetkort, tilbakefører vi pengene til kontoen din.
Refusjonen vises på kontoutskriften 2-5 dager etter at vi har utført den.
Den kan også komme opp under datoen for bestillingen, avhengig av bank.


PayPal

Hvis du betaler via PayPal og returnerer en vare overføres pengene tilbake på den PayPal-konto du betalte i fra. Du må selv logge inn på din PayPal-konto hvis du ønsker pengene tilbake på din bankkonto.


KLARNA FAKTURA

Ved å benytte seg av Klarnas betalingsalternativer sendes det en melding til Klarna når vi mottar din retur. Klarna vil da annullere fakturaen som du har fått sendt via mail eller post. Hvis det skulle oppstå noe feil i forhold til dette ber vi deg ta kontakt direkte med Klarna (www.klarna.no).

Du betaler følgende ved retur hvis du har betalt med Klarna Faktura:

-          Varene du har valgt å beholde

-          Fraktkostnad 39 NOK

-          Fakturagebyr 29 NOK

-          Returporto 55 NOK

Hvis du velger å returnere hele forsendelsen betaler du kun 55,- i returporto som du betaler med den oppdaterte fakturaen du får tilsendt på e-post.
Når vi har mottatt din retur med hele forsendelsen krediterer vi de opprinnelige postene i din faktura.

 

KLARNA KONTO

Hvis du velger å returnere hele bestillingen så kommer fakturaen til å justeres på din kundekonto hos Klarna. Returgebyr på 55 NOK tilkommer for hele bestillingen, og dette gebyret vil være aktiv på din neste faktura du får sendt hjem, etter at returpakken har blitt registrert. 

Hvis du velger å returnere deler av bestillingen blir beløpet justert på din nestkommende faktura som du får sendt hjem. Når vi har mottatt returen kan vi kreditere verdien for varene. Returporto på 55 NOK tilkommer. 

Code and design by Dekode and Trollweb