Rask levering og ingen toll

Spørsmål & Svar

 

For at det skal være enkelt for deg å få hjelp har vi samlet de vanligste spørsmålene vi får fra kunder her.

Skulle det vise seg at du trenger informasjon utover dette er det bare å kontakte oss her!

 

Jeg får ikke betalt med mitt kort, hva gjør jeg?

Vårt betalingssystem for kort inneholder et sikkerhetssystem som heter 3-D Secure. Ved betaling i kassen blir du sendt til din egen banks betalingsløsning. Her krever noen banker at du bruker BankID for å gjennomføre kjøpet. Nettleseren må ha installert Java for at dette skal gå igjennom, noe som ofte kan være et problem på enkelte nettlesere og hvis man bruker produkter fra Apple. 
Vi anbefaler at du prøver en annen nettleser (Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox) og sørger for at Java er installert. Hvis din nettleser ikke har Java blir du som regel spurt om dette kan installeres. Last ned Java på www.java.com. Alternativt kan du betale via PayPal som vanligvis er helt problemfritt. Vi jobber for øyeblikket med nye betalingsløsninger slik at du som kunde skal ha flere valgmuligheter!

 

Hvor lang er leveringstiden på deres forsendelser?

Alle våre varer sendes med pakker fra Posten/Bring, normalt er Postens leveringstid 2-3 virkedager.

 
 


Hvor er min ordrebekreftelse?      

Når du har gjennomført en bestilling hos NEVERNAKED.COM sender vi alltid ut en ordrebekreftelse til din registrerte epost-adresse.
Kontroller alltid epost-adressen din nøye når du bestiller, dette er den vanligste årsaken til uteblitt ordrebekreftelse. Det kan også hende at epost-leverandøren din har et spamfilter som blokkerer for enkelte epost-meldinger.

Men ta gjerne kontakt med kundeservice her og oppgi for- og etternavn samt mobilnummer så kan vi hjelpe deg.

 

Hvor lenge blir pakken min liggende på Posten?

Pakken blir liggende hos Posten i maks 14 dager. Hvis du ikke henter den ut i dette tidsrommet blir pakken automatisk returnert til oss. NEVERNAKED.COM belaster kunde med en avgift på 300kr for uavhentede pakker. Avgiften dekker returfrakt og håndtering.

 

Jeg bor utenfor Norge og vil kjøpe klær fra dere, er dette mulig?

Nei,vi sender dessverre ikke til utlandet.!

 

Fortsett å handle her!
  

Code and design by Dekode and Trollweb