Rask levering og ingen toll

Betaling

For at det skal være enkelt å handle hos oss tilbyr vi våre kunder flere ulike betalingsalternativer.

Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best. Alternativene er kort, PayPal eller faktura.

Hvis du ikke får gjennomført kjøpet med ønsket betalingsmåte, anbefaler vi at du velger et av de andre alternativene.
Vi forsikrer deg om at alle betalingsmåtene er like sikre å ta i bruk.

Nedenfor er de ulike betalingsalternativene beskrevet.

 

 

Kortbetaling (Visa og MasterCard)

Ved å betale med kort tilkommer ingen ekstra kostnad annet en eventuell fraktkostnad.

Når du benytter deg av kortbetaling håndteres dette av vår betalingspartner Nets for å garantere sikker og rask betaling.

Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2).
Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kredittkortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med 3D secure kryptering. Dette innebærer at ingen fysisk får se ditt kredittkortnummer gjennom betalingsprosessen.

Hvis du opplever problemer med kortbetaling skyldes dette som regel 3D secure. Les mer om hvordan du kan løse dette her. Hvis det allikevel ikke går anbefaler vi at du benytter deg av de andre betalingsmåtene.

Klarna Faktura

Ved å betale med Klarna Faktura vil det bli foretatt en kredittsjekk basert på ditt personnummer. Det blir også kontrollert at personnummer og folkeregistret adresse stemmer overens. Dette er for å forsikre oss om at personen som handler er den han/hun utgir seg for å være. Fakturaen sendes til din e-post og forfaller innen 14 dager etter at varen er kjøpt. Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke denne fristen vil inkasso bli iverksatt. Vi forbeholder oss retten til å foreta en kredittvurdering.

Hvis det skulle være noe feil med fakturaen ber vi deg ta direkte kontakt med Klarna på tlf 21 01 89 90 eller www.klarna.no.

Klarna Konto / Delbetaling

Ved å benytte denne betalingsmåten får du to forskjellige delbetalingsalternativ. Via alternativet Konto kan du betale 1/24 av det totale beløpet eller minst 95 kr i måneden (i opp til 24 måneder). Fullstendige vilkår for Klar Konto finner du her!

Det andre alternativet er å delbetale et fast beløp hver måned, fra 6 til 36 måneder. Du bestemmer selv nedbetalingstiden.

Om du velger å delbetale tilkommer et fakturagebyr på 45 kr.

PayPal

Du kan velge å betale fra PayPal-saldoen din eller via et bank- eller kredittkort koblet til PayPal kontoen din. For å benytte deg av PayPal må du registrere deg som bruker.

Code and design by Dekode and Trollweb